Stel, je zou voor een uur je leven een wending geven waarvan jij altijd al hebt gedroomd. Wat zou jij in jouw leven of werk veranderen? Hoe zou jouw leven eruitzien?
Een sprookje, helaas!

Maar stel nu, dat je de droom al hebt. Dat je alleen bang bent hem te leven. Stel dat het waar is dat je eigenlijk veel meer kunt dan je vaak denkt. Dat zou geweldig zijn!
Misschien had Nelson Mandela wel gelijk toen hij zei:

"mensen zijn niet bang voor hun kleinheid, ze zijn bang om oneindig krachtig en sterk te zijn".

Medewerkers en organisatie die een ontwikkeling willen zien bij hun medewerkers die aansluit op de visie van hun organisatie.

Coaching kan worden toegepast bij iedereen die op enig moment behoefte heeft aan een professioneel klankbord. Coaching is een persoonlijke begeleiding die afhankelijk is van de wensen van de deelnemer. Voorbeelden waarbij coaching wordt toegepast zijn onder andere: begeleiding bij het maken van keuzes, coachen op competentieontwikkeling en verbetering van de samenwerking met collega´s, leidinggevenden of medewerkers.

De doelstelling van Individuele Coaching is dat de cliënt aan het eind van het coachingstraject concreet zicht heeft gekregen op het eigen functioneren. De cliënt neemt verantwoordelijkheid voor zijn/haar eigen acties en is in staat persoonlijke doelen te formuleren en de stappen die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

De tijdsinvestering is afhankelijk van de coachingsvraag. In principe betreft het individuele gesprekken van één tot anderhalf uur.

Ik hanteer een inkomensafhankelijk tarief voor particulieren.

Modaal inkomen: 80 euro per uur
Beneden modaal inkomen: 60 euro per uur
(Een modaal inkomen is volgens het CBS € 29.000 bruto per jaar)

Vergoeding
Je kunt (een deel van) de kosten voor coaching bij een aantal zorgverzekeraars declareren. Vraag bij je verzekeraar naar de mogelijkheden.

Soms vergoedt je werkgever (een deel van) de kosten van coaching. Zeker als je kunt aantonen dat het je gezondheid en effectiviteit in je werk vergroot.

Persoonlijk advies of kennismaking?
Wil je weten of coaching voor jou de juiste keus is en/of met mij kennismaken? Vul het contactformulier in.